Adverteren

Reistips Oman ontdekken


Hobbies 17 Mar 2020
Reistips Oman ontdekken

Er zijn zoveel mooie dingen te zien in Oman, weet jij al wat echt de moeite waard is? Met onze reistips ga je er zeker extra van genieten. Bekijk daarom ook wat je zeker moet doen, en vergeet je camera niet want die heb je echt wel nodig als je deze tips gaat uitvoeren in de praktijk.

Schildpadden kijken

Heb je altijd al eens die mooie schildpadden van dichtbij willen zien? Je kent ze misschien wel van de tv, maar in Oman krijg je de kans om ze zelf te bewonderen. Ze leggen hun eieren namelijk op het strand en je zou dan kunnen denken aan Ras al Jinz Turtle Reserve. Je gaat dan met een gids vroeg in de ochtend of ergens in de avond naar het strand. Je ziet de grote schildpadden dan hun eieren leggen. De gids gaat altijd vroeg zodat je alles mee kunt maken, je ziet de schildpadden naar het strand komen, ze graven een diep gat van ongeveer een meter en leggen dan de eieren. Vervolgens verbergen ze de kuil weer, dit is een hele mooie ervaring! Wat ook leuk is, is dat ze in de zomer ook op afstand bekeken mogen worden, dan komen de eitjes namelijk uit!

Cultuur proeven

Veel toeristen gaan naar Oman vanwege de cultuur en dan is een bezoekje aan Muscat zeker de moeite waard. Je vindt hier veel mooie moskeeën en zo kun je naar het Opera House en ook nog een paleis bekijken in de regio. Of je moet eens naar de geitenmarkt gaan in Nizwa, daar kom je ook nog een fort tegen.

Eten in Oman

Tijdens een rondreis is het altijd fijn om goed te kunnen eten in de omgeving. In Oman kun je op veel plaatsen goed eten en daar is ook echt aan iedereen gedacht. Of dat je nou wel of geen vlees eet, overal kun je naar wens een hapje eten en dan een bijpassend drankje geserveerd krijgen.

Last minute vakantie Oman
Vakantie 29 Jun 2020

Last minute vakantie Oman

Reistips Oman ontdekken
Hobbies 17 Mar 2020

Reistips Oman ontdekken

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen