Adverteren

Oman vakantie tips


Reizen 16 Sep 2019
Oman vakantie tips

Je kunt altijd maar beter goed voorbereid op vakantie gaan. Hoe ga je dat aanpakken? Om te beginnen kun je alvast wat belangrijke nummer opschrijven en opslaan in je telefoon. Een internationaal toegangsnummer begint met +968. De politie, brandweer en ambulance kun je bellen met 999 en de internationale operator is 1305.  Wat ook van belang is, is dat je denkt aan het tijdverschil van Oman en Nederland. Als wij hier winter hebben dan is het in Oman namelijk drie uur later. Maar let op want gedurende de zomerperiode, dus van het laatste weekend in maart tot en met het laatste weekend van oktober geldt een verschil van 2 uur, dan is het in Oman dus 2 uur later dan bij ons in Nederland.

De bevolking

Vriendelijke mensen zijn er in Oman zeker! Mensen begroeten je altijd ook al kennen ze je niet. Als je goed Engels spreekt dan kun je altijd eens een praatje maken met de mensen en dan vertellen zij je graag wat meer over de omgeving. Dit kan natuurlijk leerzaam zijn, maar tijdens je reis kun je ook vaak een gids inhuren en die kan je dan ook verder wegwijs maken.

Kamperen kan ook

Wildkamperen is ook een mooie ervaring die je kunt kiezen in Oman. Je mag namelijk overal staan, alleen niet op de grond van iemand. Het is ook leuk om dat eens mee te maken als je graag kampeert. Je moet dit uiteraard wel goed voorbereiden, zodat je zorgt dat je alle nodige spullen bij hebt. Maar ook is het goed om alvast na te gaan waar je wel en niet mag kamperen, dan kun je je reis beter uitstippelen.

Fotograferen

Iedereen die van fotograferen houdt, kan zich in Oman echt uitleven. Je vindt hier namelijk veel mooie dingen en ook zo divers en kleurrijk. Je komt er bijvoorbeeld zandkleurige gebouwen tegen, maar ook bergen, zandduinen en nog zoveel meer. De moeite waard om dat gewoon met eigen ogen te bekijken.

Last minute vakantie Oman
Vakantie 29 Jun 2020

Last minute vakantie Oman

Reistips Oman ontdekken
Hobbies 17 Mar 2020

Reistips Oman ontdekken

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen