Adverteren

Waarom op vakantie naar Oman?


Vakantie 05 Feb 2020
Waarom op vakantie naar Oman?

Een reis naar Oman is echt de moeite waard. Veel mensen dat Oman niet veilig is, omdat het in het Midden-Oosten ligt. Maar dat beeld moet toch snel veranderen. Jemen is namelijk een buurland en daar is het niet echt veilig, maar in Oman is het juist wel veilig. Dit zal je vast en zeker wel begrijpen als je meer over het gebied hebt gelezen. Als je bijvoorbeeld gek bent op een road trip, dan is dit je kans. Er is namelijk sprake van een goede infrastructuur in Oman, daarbij zijn ook de wegen goed en onderweg kom je niet veel mensen tegen.

Slapen in de woestijn

Je hebt in Oman de kans om eens te slapen in de woestijn, hoe leuk zou dat zijn als je dat ook mag ervaren? Je zou daarvoor kunnen gaan naar Wahiba Sands, en dan slapen in Arabian Oryx Camp bijvoorbeeld. Dit ligt echt in het midden van de woestijn. Als je dan wakker wordt dan lopen de wilde kamelen zo langs het terrein, verder zie je veel mooie heuvels van zand, dat is heerlijk wakker worden!

Bergen bezoeken

Wat ook zeker de moeite waard is voor een bezoekje, zijn de bergen in Oman. Ze zijn erg ruig en je kunt er ook een nachtje slapen en dan een roadtrip maken over de slingerwegen. Prachtig om te zien en mee te mogen maken en dat is een ervaring die je niet snel gaat vergeten! 

Oases in Oman

Oman heeft een erg droog land, maar toch kun je ineens tijdens je reis een oase tegenkomen. Dit lijkt net een sprookje, zo mooi om te zien. Hoe het er uit ziet? Meestal zie je er veel bananenplanten, honderden palmbomen en het water kleurt wat felgroen.

Strand in Oman

Wat veel mensen niet weten, is dat je in Oman ook het strand kunt bezoeken. Je zou dan naar het Muscat Hills Resort kunnen gaan, zwemmen, en naderhand een lekker hapje eten is hier heel goed mogelijk. Wissel wandelen en zwemmen af, je ziet veel mooie natuur!

Last minute vakantie Oman
Vakantie 29 Jun 2020

Last minute vakantie Oman

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen